WIE WIJ ZIJN…

BURO013 is een jong en fris architectenbureau dat gevestigd is in Tilburg. Ons team bestaat uit bevlogen creatieve professionals die denken in kansen en mogelijkheden. We hebben allemaal hart voor de omgeving waarin we leven. Niet voor niets is 013, het kengetal van Tilburg, in onze naam verwerkt. Hiermee onderstrepen we de betrokkenheid bij onze omgeving en de stad waarin ons buro gevestigd is.

Buro013 staat bekend om de persoonlijke, daadkrachtige en eerlijke manier van werken. Concreet zijn, afspraken nakomen, actie ondernemen, aanpakken en altijd vooruit kijken. We gebruiken de dynamiek van elke unieke uitdaging om onszelf steeds opnieuw uit te vinden.

Opdrachtgevers typeren ons als:
enthousiast, eigenzinnig, professioneel, flexibel, fris, eigentijds, creatief, innoverend, positief en constructief eigenwijs, voortvarend, betrokken, origineel, inventief, actief, betrokken, bevlogen

HET OPRECHTE GEVOEL EEN BETERE LEEFOMGEVING TE WILLEN CREËREN

ONZE MISSIE; ‘RUIMTELIJKE CREATIVITEIT TOEPASSEN IN DE
DYNAMIEK VAN DE LOKALE STEDELIJKE SAMENLEVING

Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid constateren we dat de samenleving is veranderd. Zodoende zien we de noodzaak om de invulling van onze professie te koppelen aan de urgentie van maatschappelijke thema’s. De duurzaamheid van de architectuur wordt gerelateerd aan een betere en niet alleen mooiere stad. Daardoor ligt de uitdaging van ons vak niet langer in de oplossing van het esthetische. Maatschappelijk belang moet volgens ons boven schoonheid worden geplaatst.

De drijfveer van BURO013 is de toekomstbestendige (her)inrichting van de stad, waarbij het maatschappelijk belang leidend is en schoonheid vanzelfsprekend. Wij werken steeds vanuit het oprechte gevoel een betere leefomgeving te willen creëren en starten daarom ook regelmatig zelfstandig nieuwe initiatieven.

Hierbij koppelt BURO013 kennis en missie aan de actuele behoeften vanuit de stad. Door de onderlinge samenhang van maatschappelijke thema’s vinden wij het vanzelfsprekend dat we samenwerken met participanten en belanghebbenden uit zowel het bedrijfsleven als de private sector.

EXPERTISES

SAMEN WERKEN AAN EEN BETERE STAD…

ONS TEAM

ARCHITECT / INGENIEUR / EIGENAAR

BRAM VAN DE SANDEN

Creatief ondernemer | Optimist | Maatschappelijk betrokken | Pionier | Vader van 3 dochters | Gefascineerd door techniek | Liefde voor Oldtimers | Altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging | Duursporter

(INTERIEUR) ARCHITECT

SUZY PEETERS – CHONG

Vind geluk en schoonheid in de kleine dingen | Een levensgenieter met een passie voor maken en transformeren | Geboren op het kleine eiland Curacao | Al van kleins af aan nieuw leven aan het inblazen in wat er voor handen is

SENIOR BOUWKUNDIG TEKENAAR / BIM-MODELLEUR

JIRI VAN GIJSEL
SENIOR BOUWKUNDIG TEKENAAR / BIM-MODELLEUR
JIRI VAN GIJSEL
BOUWKUNDIGE

STIJN VAN DER MIJDEN

Studeert aan Hogeschool van Arnhem en Nijmegen | Van kleins af aan de ambitie om architect te worden | Accuraat | Gefascineerd door auto’s | Houd van reizen | Voetbal | Fitness

BURO MANAGER

JOSETTE VAN DE SANDEN
BACHELOR INTERIEUR DESIGN

CHANTAL SCHOENMAKERS
STAGIAIRE

WOUTER VAN ZIJL
Dank aan

Oud medewerkers / stagiaires

Lex Hildenbrand, Amir Tatarevic, Frans Steegh, Layla Verhaaren, Michelle Kox, Bram Dorsman, Giovani Kerst, Tim Bekkers, Alain Bettonviel, Ilse Snoeren, Xavier Pullens, Nick Heesbeen, Paul Bernards, Kjeld Knuist

Vacatures

Jij?

TEVREDEN OPDRACHTGEVERS AAN HET WOORD:

“Positieve en constructieve eigenwijsheid met hoogwaardige creativiteit. Een open manier van communiceren en samenwerking met respect voor ieders verantwoordelijkheid.”
- Dhr. T. Schneijdenberg, Manager Huisvesting, Amarant Groep

“Bij de projecten waar wij samen bij zijn betrokken is vooral het enthousiasme zoals Buro013 de ontwerpen voorbereiden wat mij bindt. Een eigen visie op duurzaamheid , stedenbouwkundige  invulling en het bedenken van alternatieve om energie neutrale woningen te kunnen bouwen geeft een motivering om samen te werken.”

- Dhr. N. van Gisbergen, Directeur, Aannemersbedrijf J.A. van Gisbergen B.V.

“Buro 013 is een snel werkend, betrokken en ook pro actief buro dat exact weet “hoe de hazen (moeten) lopen” om een mooie ontwikkeling te realiseren en tot een succes voor alle betrokken partijen te maken. Deze samenwerking is zowel professioneel als menselijk zéér plezierig en prettig!”

- Dhr. G. Vroemen, Projectontwikkeling en Financieel Manager, Roozen van Hoppe Groep

“Zeer fraaie architectonische oplossing welke aansluit op de bestaande problematiek (infra tbv voetpad).
Complimenten voor het uitgesproken architectonische ontwerp, gedegen uitwerking en kostenraming”

- Dhr L. Hermans, Senior stedenbouwkundige spoorzone 013, gemeente Tilburg
“Buro013 heeft via Desso diverse vloerontwerpen voor opdrachtgevers gemaakt waarbij ze steeds weer op verrassende wijze kantooromgevingen wist te moderniseren. Met name het combineren van de ideeën & wensen van de opdrachtgever met de bijzondere creatieve eigen visie van Buro013 is een van hun sterke punten” 
- Dhr. C. Brummer , Accountmanager West-Brabant/Zeeland, Desso